Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-02@07:09:56 GMT

3 روش آموزش ریجستر کردن گوشی

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۱۲۷۱۵

3 روش آموزش ریجستر کردن گوشی

به گزارش صدای ایران مراحل ریجستر گوشی به شرح زیر است:


بر اساس طرح رجیستری گوشی هنگام خرید، حتما باید دستگاه را در حضور فروشنده از طریق کد فعالسازی همتا، برای سیم کارت خود فعال سازی نمایید. در غیر اینصورت، آنتن دستگاه پس از مدت کوتاهی قطع شده و مسئولیت عواقب ناشی از آن، بر عهده خریدار می‌باشد. برای نمونه، در صورت سوءاستفاده از شناسه (IMEI) و مشاهده شناسه جعلی مشابه با شناسه (IMEI) دستگاه خریداری شده در شبکه، چنانچه فرآیند فعال سازی گوشی توسط خریدار انجام نشده باشد، کلیه حقوق قانونی از جمله حق استفاده از دستگاه، برای مالک قبلی دستگاه در نظر گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این صورت، شما که دستگاه را خریداری کرده اما برای فعال سازی گوشی اقدامی نکرده اید، متضرر اصلی خواهید بود. توصیه می‌گردد حتماً فرآیند فعال سازی در لحظه خرید دستگاه و در حضور فروشنده انجام گیرد.



هنگام خرید گوشی دست دوم نیز حتما باید فرآیند انتقال مالکیت را انجام دهید و گوشی خریداری شده را برای سیم کارت خود فعال کنید. برای اطلاع از نحوه انتقال مالکیت گوشی مطلب:آموزش ۳ روش انتقال مالکیت گوشی در سامانه همتا | Hamta را بخوانید. علاوه بر این شما می توانید هنگام خرید گوشی دست دوم، برای اطلاع از رجیستر بودن و سرقتی نبودن آن از سامانه همیاب۲۴ استعلام بگیرید. برای استعلام رجیستری گوشی و استعلام سرقتی گوشی کلیک کنید.


برای انجام فرآیند فعال‌سازی داشتن کد فعال سازی همتا الزامی می باشد. در صورتی که به این کد دسترسی ندارید، می توانید به این لینک مراجعه کنید: آموزش بدست آوردن کد فعال سازی گوشی در سامانه همتا.



۱- فعال‌سازی گوشی با کد فعال سازی همتا #۷۷۷۷*


برای فعال سازی دستگاه با استفاده از کد فعال سازی همتا (کد دستوری #۷۷۷۷*) مراحل زیر را به ترتیب دنبال نمایید:


۱- کد فعال سازی همتا: کد دستوری #۷۷۷۷* را ترجیحا با شماره سیم کارتی که قصد فعال سازی دستگاه با آن را دارید شماره گیری نمایید.



۲- طبق تصویر در منوی باز شده عدد ۲ را برای شروع فرآیند فعال سازی گوشی وارد نمایید.



منوی اصلی که دارای گزینه های استعلام اصالت و فعالسازی و انتقال مالکیت و افزودن دستگاه و بعد می باشد که از طریق شماره گیری ussid در سامانه همتا انجام شده است


3- در این بخش، شماره (IMEI) دستگاهی که قصد فعال سازی آن را دارید، وارد نمایید.


شماره (IMEI) دستگاه، یک کد 15 رقمی می باشد که به تعداد اسلات دستگاه (شکاف برای قرارگیری سیم‌کارت) بستگی دارد و بر روی جعبه،پشت دستگاه، پشت باتری و یا با شماره‌گیری #06#*، قابل‌ مشاهده است. 15 رقم ابتدایی این شناسه (IMEI)، بدون هرگونه علامت اضافی (ممیز، خط تیره و …) را در این قسمت وارد نمایید.



وارد کردن شماره سریال 15 رقمی گوشی هوشمند در منو فعالسازی دستگاه از طریق شماره ussid سامانه همتا
۴- در این بخش شماره سیم کارتی که قصد فعال سازی گوشی با آن سیم کارت را دارید، وارد نمایید.



منوی انتخاب شماره تلفن مدنظر برای فعال سازی رجیستری گوشی از طریق شماره گیری ussid سامانه همتا


۵- در این مرحله کد فعال سازی همتا را وارد نمایید. کد فعال سازی یک عدد ۶ رقمی است که با صفر شروع نمی شود.



منوی وارد کردن کد یکبار مصرف دستگاه از طریق شماره گیری ussid سامانه همتا


6- بعد از وارد کردن کد فعال سازی همتا، پیغامی برای شما نمایش داده می‌شود که در آن شناسه (IMEI) و شماره سیم کارت وارد شده نمایش داده شده است. درصورتیکه این اطلاعات مورد تأیید شما است، عدد ۱ را وارد نمایید.

منو تایید فعالسازی گوشی هوشمند از طریق شماره گیری ussid


در انتها پیغامی برای شما نمایش داده می‌شود که بیانگر فعال سازی موفق دستگاه با شناسه (IMEI) مربوطه، برای شماره سیم کارت ارائه شده می باشد. این پیغام به صورت پیامکی به شماره شما نیز ارسال خواهد شد.


۲- فعال‌سازی گوشی در سامانه همتا به آدرس www.hamta.ntsw.ir


برای فعال سازی گوشی از طریق سامانه همتا به درگاه اینترنتی سامانه همتا مراجعه کنید. برای ورود به سامانه، از شماره تلفن همراه خود استفاده کنید و یا ابتدا در سامانه ثبت نام کرده و سپس با استفاده از کد ملی وارد سامانه شوید. در اینجا ما قصد داریم تا با شماره تلفن همراه وارد سامانه شویم.



صفحه اصلی سایت سامانه همتا که قسمت ورود با شماره ملی یا موبایل و ثبت نام و فراموشی رمزعبور را دارد


بعد از وارد شدن به پنل خود در سامانه همتا، از سمت راست پنل، گزینه “فعال سازی تلفن همراه” را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده، اطلاعات خواسته شده شامل: شماره تلفن همراهی که قصد فعال سازی گوشی با آن را دارید، شماره IMEI گوشی و کد فعال سازی همتا را وارد نمایید.



 کد فعال سازی همتا: یک عدد ۶ رقمی است که با صفر شروع نمی شود.


کد (IMEI) دستگاه: به تعداد اسلات دستگاه (شکاف برای قرارگیری سیم‌کارت) بستگی دارد و بر روی جعبه، پشت دستگاه، پشت باتری یا با شماره‌گیری #06#*، قابل‌ مشاهده است. برای انجام کلیه فرآیندها در سامانه همتا، باید 15 رقم ابتدایی این شناسه (IMEI)، بدون هرگونه علامت اضافی (ممیز، خط تیره و …) استفاده شود.

منوی کاربری در وبسایت سامانه همتا و انتخاب سربرگ فعال سازی تلفن همراه



در انتها با انتخاب دکمه “فعال سازی” و تایید اطلاعات، دستگاه شما فعال خواهد شد.



۳- فعال‌سازی گوشی با اپلیکشین همتا


برای انجام فرآیند فعال سازی گوشی از طریق اپلیکیشن همتا، ابتدا این اپلیکیشن را از طریق سایت همتا و یا از کافه بازار دانلود و نصب نمایید.
اپلیکیشن همتا را باز کرده، شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید. کد نصب برنامه که به شماره شما ارسال می شود را هم وارد کنید.


شما وارد پنل خود در اپلیکیشن همتا شدید. گزینه “فعال سازی تلفن همراه” را انتخاب نمایید.

منوی اپلیکیشن سامانه همتا که دارای صندوق پیام ها و استعلام اصالت و فعال سازی تلفن همراه و انتقال مالکیت و آموزش می باشد

در این قسمت ابتدا شماره سیم کارتی که قصد فعال سازی دستگاه با آن سیم کارت را دارید، وارد نمایید.

منوی فعال سازی در اپلیکیشن سامانه همتا که دارای فیلد هایی برای وارد کردن اطلاعات در مورد شماره تلفن و شماره سریال و کد فعال سازی می باشد

 


در این قسمت باید شناسه 15 رقمی IMEI دستگاه را وارد نمایید. در اپلیکیشن همتا شما می توانید به چند طریق این شماره را وارد نمایید:



1- شماره IMEI دستگاه را در قسمت مربوطه به صورت دستی وارد نمایید.


2- کد QR مربوط به شماره IMEI را از روی برچسب پشت گوشی و یا کارتن دستگاه اسکن کنید.



جعبه موبایلی ه دارای برچسب شماره سریال می باشد


فعال سازی گوشی با استفاده از اپلیکیشن همتا


3- با زدن دکمه “شناسه دستگاه من”، شماره IMEI دستگاهی که با آن از اپلیکیشن همتا استفاده می کنید نمایش داده می شود و شما می توانید شماره IMEI مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

انتخاب سیم کارت برای فعال سازی در اپلیکیشن سامانه همتا
فعال سازی گوشی با استفاده از اپلیکیشن همتا
۴- در این مرحله کد فعال سازی را وارد نمایید. کد فعال سازی یک عدد ۶ رقمی است که با صفر شروع نمی شود. بعد از وارد کردن کد فعال سازی، پیغامی برای شما نمایش داده می‌شود که در آن شناسه (IMEI) و شماره سیم کارت وارد شده نمایش داده شده است. درصورت تایید این اطلاعات، دستگاه شما با شماره سیم کارت مورد نظر فعال خواهد شد.



سوالات متداول در زمینه فعال‌سازی گوشی در سامانه همتا:


۱- عدم دسترسی به کد فعال سازی رجیستری گوشی


در صورتی که در حین خرید و یا پس از آن متوجه شدید دستگاه خریداری شده فاقد کد فعال سازی است یا فروشنده به کد فعال سازی دسترسی ندارد، حتما دستگاه را به فروشنده بازگردانید و یا کد فعال سازی را از ایشان دریافت نمایید.



۲- نحوه بدست آوردن کد فعال سازی


با توجه به نوع دستگاهی که خریداری کرده اید، کد فعال سازی، با یکی از روش های زیر در اختیار شما قرار خواهد گرفت:


۱- در خصوص دستگاه‌های نو و قانونی، کد فعال سازی روی جعبه یا کارت گارانتی، چاپ شده است.
2- برای دستگاه‌های کارکرده (دست دوم)، که انتقال مالکیت داده می‌شوند، کد فعال سازی در پیامک با سرشماره HAMTA برای خریدار ارسال می شود.


۳- برای دستگاه‌های ثبت مسافری شده، کد فعال سازی در پیامک تأیید درخواست و کارتابل مسافر وجود دارد (دقت داشته باشید این دستگاه ها صرفا برای استفاده شخصی مسافر هستند و نباید مورد استفاده تجاری قرار گیرند).
دقت داشته باشید که ارائه کد فعال سازی، به هیچ عنوان هزینه‌ای نداشته و فروشنده موظف است آن را در اختیار خریدار قرار دهد.
حتماً در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه و دریافت هزینه بابت کد فعال سازی، خدمات رجیستری، ارائه نشدن کد فعال سازی توسط فروشنده و …، در اسرع وقت، موضوع را به دستگاه‌های نظارتی ارجاع داده و در سایت‌های مربوطه از قبیل سازمان تعزیرات و سازمان حمایت ثبت شکایت کنید.



۳- پیامد عدم فعال سازی دستگاه


در صورتی که دستگاه قانونی خریداری شده، برای سیم کارت خریدار فعال سازی نگردد، بسته به آکبند یا کارکرده بودن دستگاه، پیامدهای زیر حاصل خواهد شد:


۱- در صورتی که فعال سازی دستگاه آکبند قانونی به کمک کد فعال سازی انجام نشود، این دستگاه پس از مدت کوتاهی قطع خواهد شد.


2- در صورتی که فعال سازی دستگاه کارکرده، به کمک کد فعال سازی موجود در پیامک انتقال مالکیت HAMTA انجام نشود، این دستگاه همچنان تحت مالکیت سیم کارت قبلی باقی مانده و در صورت ایجاد مشکلات احتمالی و سوء استفاده از شناسه (IMEI) دستگاه، کلیه حقوق قانونی از جمله حق استفاده از دستگاه، برای سیم کارت قبلی در نظر گرفته خواهد شد.



4- تطابق شناسه‌های IMEI ذکر شده در پیامک تأیید فعال سازی با شناسه‌های IMEI دستگاه


پس از انجام موفق فرایند فعال سازی، شناسه‌های IMEI فعال شده برای سیم کارت فعال کننده دستگاه، پیامک می شود. دقت داشته باشید که شناسه‌های IMEI ذکر شده در پیامک تایید فعال سازی، باید با شناسه‌های IMEI دستگاه (قابل رویت روی جعبه، پشت باتری، شماره گیری #۰۶#*)، تطابق کامل داشته باشند.


هرگونه عدم مطابقت بین شناسه‌های IMEI ذکر شده در پیامک تایید فعال سازی، با شناسه‌های IMEI دستگاه را با مرکز پاسخ‌ گویی همتا به شماره ۰۹۶۳۶۶ در میان گذارید.



۵- فعال سازی تمام اسلات‌های دستگاه‌های دو یا چند سیکارته با یک کد فعال سازی


برای فعال سازی دستگاه‌های دو یا چند سیم کارته، تنها کافیست با استفاده از کد فعال سازی درج شده روی کارت گارانتی، شناسه (IMEI) یکی از اسلات‌ها (محل سیم کارت) را فعال نمود. با فعال سازی یک شناسه (IMEI)، شناسه (IMEI) مربوط به اسلات‌های دیگر نیز بصورت خودکار فعال خواهند شد. دقت داشته باشید که کد فعال سازی، یک کد یکبار مصرف است و پس از فعال سازی دیگر قابل استفاده مجدد نیست.



۶-دستگاه‌های روشن قبل از شروع طرح، بی نیاز از فعال سازی


دستگاه‌هایی که تا قبل از مشمول شدن در طرح (مشاهده تاریخ مشمولیت هر برند) رجیستری در شبکه فعال بوده‌اند، به عنوان دستگاه مجاز شناخته شده و می‌توانند از شبکه‌های اپراتوری به‌صورت دائم استفاده کنند و احتیاجی به فعال‌سازی ندارند. دقت داشته باشید درصورتیکه صاحب این دستگاه قصد فروش آن را داشته باشد، باید ابتدا دستگاه را از طریق فرایند افزودن دستگاه، تحت مالکیت قطعی سیم کارت خود در آورده و سپس، از طریق فرآیند انتقال مالکیت، مالکیت آن را به سیم کارت دیگری منتقل نماید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ریجستری موبایل طریق شماره گیری ussid فعال سازی تلفن همراه گوشی در سامانه همتا فعال سازی گوشی نمایش داده می شود فعال سازی دستگاه شماره تلفن همراه فرآیند فعال سازی دقت داشته باشید وارد نمایید برای فعال سازی شماره سیم کارت انتقال مالکیت برای سیم کارت رجیستری گوشی شناسه های IMEI فعال سازی خریداری شده IMEI دستگاه وارد کردن برای شما روی جعبه شماره IMEI خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کابل otg وصل نمیشه؟

اتصال فلش به گوشی از طریق کابل OTG، امکانی را فراهم آورده است تا بدون نیاز به کامپیوتر فلش را به گوشی وصل کنید. اما گاهی اوقات، ممکن است با وصل نشدن این کابل به دستگاه مواجه شوید. سوال «چرا کابل otg وصل نمیشه؟» باید گفت دلایل مختلفی از جمله سخت‌افزاری و نرم‌افزاری علت این مشکل هستند. از جمله مهم‌ترین عوامل می‌توان به خرابی پورت دستگاه، عدم به‌روزرسانی سیستم‌عامل، ناسازگاری بین سخت‌افزار و نرم‌افزار، اشاره کرد. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

اتصال فلش به گوشی از طریق کابل OTG، امکانی را فراهم آورده است تا بدون نیاز به کامپیوتر فلش را به گوشی وصل کنید. اما گاهی اوقات، ممکن است با وصل نشدن این کابل به دستگاه مواجه شوید. سوال «چرا کابل otg وصل نمیشه؟» باید گفت دلایل مختلفی از جمله سخت‌افزاری و نرم‌افزاری علت این مشکل هستند. از جمله مهم‌ترین عوامل می‌توان به خرابی پورت دستگاه، عدم به‌روزرسانی سیستم‌عامل، ناسازگاری بین سخت‌افزار و نرم‌افزار، اشاره کرد.
برای دریافت پاسخی جامع و کامل برای «چرا کابل otg وصل نمیشه؟» فقط کافی است 5 دقیقه از وقت خود را به خواندن این مقاله اختصاص دهید.
  ناسازگاری نرم‌افزاری؛ اصلی‌ترین علت وصل نشدن otg
یکی از اصلی‌ترین دلایل وصل نشدن کابل OTG به تلفن همراه، ناسازگاری نرم‌افزاری است. زمانی که دریابید کابل OTG سازگار نیست، باید نسبت به رفع علت ناسازگاری اقدام کنید؛ زیرا به این مشکل زمانی رخ می‌دهد که سیستم عامل دستگاه به‌روز نباشد. هم‌چنین ممکن است علت خرابی یا وصل نشدن کابل otg، پشتیبانی نکردن
گوشی از درایو فلش باشد. برای حل این مشکل، ابتدا باید بررسی کنید که سیستم عامل دستگاه به آخرین نسخه به‌روزرسانی شده است.
علاوه‌بر این، بررسی تنظیمات USB و اطمینان از فعال بودن گزینه‌های مرتبط با OTG در تنظیمات گوشی نیز روی فعالیت صحیح otg‌ تاثیر خواهد داشت. در پاسخ به سوال «چرا کابل OTG کار نمی‌کند؟» باید گفت اگر دستگاه شما به‌روز است و همچنان با مشکل مواجه هستید، نصب برنامه‌های جانبی مفید خواهد بود. البته که باید از سلامت رابط نیز اطمینان خاطر کافی را داشته باشید. فرقی نمی‌کند خرید عمده فلش otg را از کجا انجام داده‌اید، مهم است برای خرید فلش مموری کیفیت ساخت و گارانتی فلش otg را بررسی کنید.
    چرا کابل otg وصل نمیشه؟ خرابی یا معیوب بودن کابل
در پاسخ به سوال «چرا کابل OTG سازگار نیست؟» باید گفت معیوبی کابل می‌تواند مانع ایجاد اتصال otg با گوشی شود. ممکن است به دلیل استفاده طولانی مدت یا نگهداری نامناسب، کابل otgَ، دچار خرابی شده باشد. برای تشخیص این مشکل، ابتدا کابل OTG را با دستگاه دیگری تست کنید. هم‌چنین بررسی ظاهری کابل برای یافتن هرگونه آسیب از جمله پارگی، خمیدگی شدید در نزدیکی اتصالات یا سوختگی روکش کابل برای تشخیص سلامت otg‌ مفید است.
البته که برای جلوگیری از این مشکلات، پیشنهاد می‌‌کنیم رابط otg بدون کابل خریداری کنید. این رابط‌ها مانند یک فلش کوچک هستند که با روکش پلاستیکی یا فلزی سخت پوشانده شده‌اند که مقاومت otgها را افزایش می‌دهد. توجه داشته باشید که سلامت otg روی کیفیت فعالیت فلش مموری نیز تاثیر خواهد داشت. از‌همین‌رو برای حفظ کیفیت otg و فلش مموری، در زمان خرید فلش و اوتی‌جی، قیمت فلش ۱۲۸ گیگ یا سایر مدل‌ها را همراه با سرعت و کیفیت ساخت آن‌ها به دقت بررسی کنید.
  خرابی پورت دستگاه؛ علتی برای وصل نشدن رابط otg
زمانی که پورت گوشی خراب باشد، اتصال بین otg‌ و موبایل برقرار نمی‌شود. در این زمان ممکن است با نشانه‌هایی از جمله قطع و وصل شدن اتصال یا متصل نشدن فلش مواجه شوید. برای حفظ کیفیت فلش مموری، مهم است به سراغ خرید کابل OTG مرغوب اقدام کنید.
در پاسخ به سوال «چگونه کابل OTG را تست کنیم؟» باید گفت امکان تست کابل او‌تی‌جی وجود ندارد، اما خرید از مراکز معتبر می‌تواند برای دریافت محصول باکیفیت موثر باشد. برندهای معتبر تولید کننده فلش مموری و انواع otg، همواره خدمات گارانتی فلش مموری را نیز در نظر می‌گیرند تا رفاه مشتریان کاملا فراهم باشد.
    چرا کابل otg وصل نمیشه؟ خرابی یا معیوب بودن کابل
در پاسخ به سوال «چرا کابل OTG سازگار نیست؟» باید گفت معیوبی کابل می‌تواند مانع ایجاد اتصال otg با گوشی شود. ممکن است به دلیل استفاده طولانی مدت یا نگهداری نامناسب، کابل otgَ، دچار خرابی شده باشد. برای تشخیص این مشکل، ابتدا کابل OTG را با دستگاه دیگری تست کنید. هم‌چنین بررسی ظاهری کابل برای یافتن هرگونه آسیب از جمله پارگی، خمیدگی شدید در نزدیکی اتصالات یا سوختگی روکش کابل برای تشخیص سلامت otg‌ مفید است.
البته که برای جلوگیری از این مشکلات، پیشنهاد می‌‌کنیم رابط otg بدون کابل خریداری کنید. این رابط‌ها مانند یک فلش کوچک هستند که با روکش پلاستیکی یا فلزی سخت پوشانده شده‌اند که مقاومت otgها را افزایش می‌دهد. توجه داشته باشید که سلامت otg روی کیفیت فعالیت فلش مموری نیز تاثیر خواهد داشت. از‌همین‌رو برای حفظ کیفیت otg و فلش مموری، در زمان خرید فلش و اوتی‌جی، قیمت فلش ۱۲۸ گیگ یا سایر مدل‌ها را همراه با سرعت و کیفیت ساخت آن‌ها به دقت بررسی کنید.
  خرابی پورت دستگاه؛ علتی برای وصل نشدن رابط otg
زمانی که پورت گوشی خراب باشد، اتصال بین otg‌ و موبایل برقرار نمی‌شود. در این زمان ممکن است با نشانه‌هایی از جمله قطع و وصل شدن اتصال یا متصل نشدن فلش مواجه شوید. برای حفظ کیفیت فلش مموری، مهم است به سراغ خرید کابل OTG مرغوب اقدام کنید.
در پاسخ به سوال «چگونه کابل OTG را تست کنیم؟» باید گفت امکان تست کابل او‌تی‌جی وجود ندارد، اما خرید از مراکز معتبر می‌تواند برای دریافت محصول باکیفیت موثر باشد. برندهای معتبر تولید کننده فلش مموری و انواع otg، همواره خدمات گارانتی فلش مموری را نیز در نظر می‌گیرند تا رفاه مشتریان کاملا فراهم باشد.

دیگر خبرها

  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد